Om BookHotels
Bookhotels är tänkt som en genväg till hotell över hela världen, allt serverat via ett enkelt bokningsverktyg där Du själv söker och bokar dina hotellrum.

Vad är Bookhotels.se?
Bookhotels.se är en svensk tjänst och är registrerat som en fullvärdig Internetresebyrå hos IATA.

Hur fungerar bokningstjänsten?
Bokningar sker online dvs. hotellet får din bokning direkt och det är en bekräftad bokning som hotellet har accepterat. Ni får en bokningsbekräftelse på den e-mail adress ni har angivit. Avbokning och ombokningsregler anges vid bokningstillfället och kan variera mellan de olika hotellen.

Hur sker betalning till hotellen?
Som kund har du möjlighet att välja om du vill betala i förskott via kort (kan ge specielal rabatter beroende pa hotellet du väljer) eller betala direkt till hotellet vid ankomst.

Varför måste jag ange mitt kreditkortsnummer?
Om du väljer att inte betala hotellet i förskott utgör ditt kreditkortsnummer endast en bokningsgaranti, som eventuellt kan debiteras i det fall du inte reser i enlighet med hotellets avbokningsregler.

Är det säkert att använda mitt kreditkort?
Ja. Bokningssystemet använder krypterad trafik, så kallad SSL. SSL krypterar ditt namn, din adress, ditt kreditkortsnummer och all annan personlig information.
Vi sätter alltid din säkerhet och integritet främst och har höga säkerhetskrav i våra system för att garantera att ingen personlig information kommer utomstående till del.

Vad kostar det att boka hos Bookhotels.se?
Vår bokningsservice är helt kostnadsfri.

Hur får Bookhotels.se sina intäkter?
I likhet med de flesta andra resebyråer får vi provision från hotellen för inkommna bokningar, enligt fastställda IATA-normer för Internetresebyråer.